Bar og Køkken Hjælper

Bar og Køkkenhjælper

Hvad laver man som Bar og Køkkenhjælper?

Som Bar og Køkkenhjælper, hjælper man til med at servicere vores gæster til de forskellige teaterforestillinger og Fællessang aftener, som vi kalder for “Sang, Snak og Sødesager”.  Man mødes som regel 1 time før arrangementet starter, så man kan få salen, indgangen, toiletter og baren til at se præsentabel ud, inden gæsterne kommer. Når dørene åbnes, tjekkes/sælges billetter og baren bemandes. Derudover ryddes der løbende op i både bar- og køkkenområde.

Vores Køkkenfaciliteter, er ikke særlig store, men her er alligevel plads til fx en industriopvasker og meget bordplads, ligeledes er baren heller ikke særlig stor.

Vi kunne også godt bruge nogen som vil hjælpe til med at bage kage, til hver fællessangaften. Hvor vi de sidste par år, har haft stillet det sønderjyske kagebord frem, med frivillige som har hjulpet til med bagningen.

Hvor mange gange mødes vi

Vi mødes hver gang scenen er åben for gæster, dvs. 1 gang hver måned i forbindelse med fællessangaftener, og ca. 8 gange ved en forestillingsperiode, som der er ca. 3 af om året. Vi mødes også engang imellem, for at gøre køkkenet rent og sætte bestik og service på plads.

Hvor mange timers arbejde, er der tale om?

Ca. 3 timer pr. arrangement.

Typisk vil timerne lyde på følgende: 1 time før arrangementet starter, heraf ca. 2×45 min. underholdning, med 20 min. pause. Og oprydning af sal, bar, køkken, toilet og indgang efter endt arrangement.

Kræver det erfaring som Bar og Køkkenhjælper?

Vi sætter stor pris på enhver hjælp, så derfor kræver det ingen erfaring.

Hvad forventer arbejdsgruppen af mig?

Der forventes at man er villig til at tage fat, også med de knap så sjove opgaver.

Vi forventer at man overholder sine aftaler, og når man har sagt ja til en køkken/bar tjans, forventer vi også at man kommer til tiden, med mindre andet er aftalt. Vi er godt klar over at der kan opstå nødsituationer, der gør at man er forhindret, her er det vigtig at man giver besked så hurtigt som muligt, så vi kan få det dækket ind med en anden.

Billeder

Marianne Holst

Frivillig

Birgit Feddersen

Frivillig