Hår / Sminke

Hår / Sminke

Hvad laver man som Hår / Sminke?

Som Hårstylist og Sminkør, sørger man for at der er de nødvendige produkter og redskaber til at sætte Hår op og Sminke på med. Man hjælper instruktøren med at komme med forslag til stylingen af skuespillerne, hvad angår hår og sminke. Er det et større projekt med hår og sminke, som ikke kan laves af skuespillerne selv, så er det nødvendigt at man møder op før hver forestilling for at hjælpe til med stylingen. Er det noget der kan gøres af skuespillerne selv, vil man som stylist hjælpe til med at lærer skuespillerne det, og sørger for at der er nok af produkter til gennemførslen.

Hvor mange gange mødes i?

I perioder op til selve forestillingerne, enten lærer man skuespillerne at style sig selv, og så behøver man ikke at møde op til hver forestilling. Ellers mødes man normalt et par timer før forestilling, afhængig af omfanget.

Perioder med forestilling, er ca. 3 gange om året med 5-7 åbne forestillinger pr. opsætning og en øve-weekend før, hvor det hele gennemføres.

Hvor mange timers arbejde, er der tale om?

Afhænger af dit engagement, om du har lyst til at være med ude bagved, under forestillingerne.

Men ca. 1-2 timer før forestillingen, og hvis man bliver under forestillingen, varer denne typisk 2×45 min. + pause.

Der vil også være et lille tidsforbrug, hvis man er den der også hjælper til med div. indkøb af produkter op til.

Kræver det erfaring som Hår / Sminke?

Nej, det kræver ingen erfaring. Men det kan være en fordel at man har interesse indenfor kosmetiske produkter og styling af hår.

Hvad forventer arbejdsgruppen af mig?

At man overholder sine aftaler, og at man hjælper til med at sørge for at der er de nødvendige produkter og redskaber tilgængelige.

Billeder

Christoffer Vindbjerg Kristensen

Frivillig

Kontaktperson
Mail: formand@studio73.dk

Og dig

Frivillig