Koreograf

Hvad laver man som Koreograf?

Vi har ved hver Musical opsætning en koreograf koblet på.
Som Koreograf har man ansvaret for koreografierne i forbindelse med opsætningen. Samarbejdet starter med at man i samråd med Instruktøren og Forestillingslederen, finder ud af hvilke sange der skal indøves koreografi til opsætningen, når disse er fundet, skal der laves koreografi til de aftalte numre. Herudover har man også et medansvar for at finde dansere, i samarbejde med instruktøren og forestillingslederen.
Som koreograf er man også med til, I samråd med Orkesterleder, at finde korrekt tempo til sangene, som passer både til danserne og skuespillerne der synger til.
Foruden at lærer de dansere som har meldt sig, skal man også øve dans med skuespillerne.

Hvor mange gange mødes vi?

I starten af perioden, mødes man 1 gang i ugen med danserne.
I midten af perioden, begynder man også at være med til øveweekend, som er 1-3 gange i en øveperiode.
i slutningen af øveperioden op til en forestilling, mødes man hver gang og allersidste periode kan det være hver dag.

Hvor mange timers arbejde, er der tale om?

Afhængig af hvor god du er til opsætning af koreografi og sammensætning af de forskellige dansetrin. Men en øvedag kan være et par timer, i sidste ende er det op til dig som koreograf, du har nemlig ansvaret for at det spiller til forestillingerne.

Kræver det erfaring som koreograf?

Nej, det kræver ingen erfaring som koreograf, men det kræver en del erfaring som danser og at du kan opstille koreografi, og lære fra dig.

Hvad forventer foreningen af mig?

At man arbejder pædagogisk med danserne. For os er det vigtigste at det sociale er i fokus, og det at man har det godt og føler sig tryg, er på din øverste liste. Vi tror på, at man godt kan arbejde seriøs med dansene, mens man samtidig har det sjovt. Du har selvfølgelig også ansvaret for at dansen ser ud som den skal, og at danserne og skuespillerne, kan arbejde godt sammen under dansene.

Christoffer Vindbjerg Kristensen

Formand
Kontaktperson
Mail: formand@studio73.dk

Og dig

Frivillig