Børneholdet 2018-2019:

"Eventyret om pigen med de grønne øjne"
 
 

Opstart: Torsdag 13. september 2018 kl. 17.15 (man kan tilmelde sig frem til 4. oktober 2018)

Øvedage: torsdage kl. 17.15 - 18.45

Instruktion: Hanne Berthelsen og Susanne Hauberg.

Der spilles forestillinger i 2019: 26.-27. januar og 3. februar kl. 14.00 + 1. februar kl. 19.00

Eventyret om pigen med de grønne øjne – der fangede en drage.

I ”Eventyret om pigen med de grønne øjne – der fangede en drage”, møder vi Pigen med de grønne øjne, der inviterer vor kendte filosof Søren Kierkegaard med på eventyr.

Kierkegaard tror, at alle eventyr ender godt. Der er tid til at undres, og hans nysgerrighed får ham med i eventyret. På rejsen møder han pigen Amicitia, der beslutter sig for at drage ud i verden for at redde den lille linedansers liv. En småtosset prins forsøger at slippe for at nogen, specielt giftefærdige piger, skal komme ham for nær, ved at drøfte livets fortrædeligheder med en frø! Hvem ved, om verden er fyldt med fortryllede prinsesser?

Alle i riget frygter de Dragen Metus. Metus, der på grusomste vis mærker folket med Metusmærket. Et mærke der gør, at den der bliver mærket kun kan sige ”desværre” og se besværligheder og bjerge i livet. Imens artifex kunstnerne forsøger at oplive folke , spreder Metus soldaterne DESVÆRRE mærket, Grønørerne hærger, og elendigheder er dagens ret.

Alle i riget kæmper de hver på deres facon. Er der en, der kan vinde over Dragen Metus og måske redde den lille linedansers liv?

Ender alle eventyr godt? Og hvem har ansvaret?

Tag med på en eventyrlig rejse, hvor ingen kender, dagen før solen går ned!

Eventyret om Pigen med de grønne øjne blev til i mødet med en pige, der på en solskinsdag, købte en dragehalskæde. Dragen, der er symbolet på det svære og grusomme, og pigen, med den barnlige uskyld, der netop valgte kæden, fordi dragen er fascinerende og findes!

Et musikalsk eventyr hvor omdrejningspunktet er det faktum, at vi i livet går hånd i hånd med det svære og det lyse.

I en tid hvor meget synes svært, er der en tendens til, at vi som mennesker har let ved at gribe ordet ”desværre” ………..og lade ansvaret glide af hænde!

”For historien laver du selv min ven – du har hovedrollen igen og igen!”

 
 

 

Tidligere børneforestillinger

Børneforestilling 2016 var:

Englemod og hjerteblod

Skrevet, komponeret og instrueret af Hanne Berthelsen og Susanne Hauberg 

En musikalsk eventyr-fortælling, om en konflikt mellem Nord- og Sydriget, som adskilles af en uigennem-trængelig grænse. Men der er hemmelige møder i et ingenmandsland. Og så skal vi også møde et fabeldyr fra de danske folkesagn: en gravso (også kendt som glumso, kirkeso, gråsoen – ja, kært spøgelsesdyr har mange navne). Men mon ikke der findes en god slutning til sidst.

Spilles 30.-31. januar og 6.-7. februar 2016


 

Nedenfor billeder fra forestillingen i Januar 2015, som pressen (Jyske Vestkysten) bl.a. omtalte således: 

Havfrisk forestilling. Fantasien og kreativiteten fejler ikke noget hos Studio 73. Aktørerne går nærmest på vandet - eller rettere: på havet, ja. De to instruktører lover en musikalsk fortælling og indfrier løftet til fulde.

 

Det Perfekte Menneske - og Sjælefuglen.

Skrevet og instrueret af Hanne Berthelsen og Susanne Hauberg
 
 
Sidste forestilling var lørdag den 31.01.2015  
 
 
 
   
 
Banner