KONCERT KALENDER
 
Kommende koncerter på Studioscenen:
Billetter til disse koncert-arrangementer købes på: https://www.billetexpressen.dk/venue/studio-73 
 
Lørdag 1. juni 2019 kl. 20.00
ALMOST IRISH

ALMOST IRISH - Et band rodfæstet i traditionen.

Irlands folkemusik indeholder en fantastisk skat af sange og melodier. Og hver sang og hver melodi har en historie og et liv i sig selv, og det fortjener den højeste respekt. Musikken er en del af en lang og dyb tradition, hvor folk fortalte deres historier og udtrykte sig gennem sange og musik. Almost Irish udlever begge dele og bidrager til den traditionelle irske folkemusik. Når de vælger en sang til deres repertoire, søger de efter forskellige versioner og finder ofte udeladte og næsten glemte vers og baggrundsoplysninger. Det tilføjer de deres egen instrumentelle ”tapestry” og vokal harmonier for at lade sangen og musikken komme til live. De forstår, anerkender og respekterer traditionen, sangene og melodierne. Og det folder de ud på scenen
 
Fredag 11. oktober 2019 kl. 20.00
Rasmus Nøhr Duo
 
Søndag 27. oktober 2019 kl. 20.00 - UDSOLGT
Hjalmar Akustisk Duo
 

Hjalmer har allerede en bunke af koncerter bag sig. Senest på hans forårstour, hvor Hjalmer og bandet spillede en lang række udsolgte koncerter over hele landet.

Nu skruer han ned for tempoet og op for intimiteten, når han i efteråret 2019 drager ud på en omfattende akustisk tour med guitaristen Simon Luth. I et ydmygt og intimt set-up skærer Hjalmer helt ind til benet, og inviterer sine fans ind i det rum, hvor musikken begynder – nemlig med Hjalmer, en guitar og intet andet. De ydmyge vilkår som kendetegner en akustisk koncert, har altid haft en særlig plads i hjertet for den spektakulære sanger og sangskriver, som selv fortæller:

”I meget lang tid har jeg haft lyst til at komme ud – bare mig og min guitar – og møde publikum i øjenhøjde. Jeg vil præsentere publikum for sangene i deres oprindelige og reneste form. Det er sådan sangene er blevet til, og det håber jeg også at publikum vil opleve, når de hører dem akustisk”

Den 22-årige fynbo debuterede i februar forrige år, og siden da er det gået stærkt for Hjalmer der har fået sunget sig ind i vores hjerter med hans folkelige melodier og karakteristiske stemme. 11 millioner streams på Spotify, velkendt på de danske spillesteder og festivaler, Zulu Award som ”årets nye navn” og en Gaffa-Pris for ”årets danske solist”. Der er noget at se frem til. Glæd dig!

 
Lørdag 9. november 2019 kl. 20.00
Steen Jørgensen
 
 
 
Tidligere på Studioscenen:
 
Jutlandia New Orleans Quartet (24.02.2019), Tørfisk (22.02.2019), Nikolaj & Piloterne (27.10.2018) Jens Lysdal Trio (14.9.2018), Beatrio m/Per Wium (6.9.2018), Six City Stompers (i samarbejde med Jazz-i-Trekanten 2.9.2018), Ester Brohus, Johnny Madsen, Kristian Lilholt, Tamra Rosanes, Rock Nalle, Viggo Sommer, Benny Holst trio, Peter Viskinde med band, Bourbon Street Jazzband, Bregenborg Band, Allan Olsen, Skipper Just og Frost, Billy Cross m. band - og solo, Anders Blichfeldt (solo), Sko & Torp, Jazz Five, Kansas City Stompers, Kjeld Lauritsens Hammond-Trio, Alberte, Sys Bjerre
 
Koncerterne foregår som intimkoncert i Studioscenens stemningsfulde og velegnede lokaler, som giver en god og hyggelig koncertoplevelse med tæt kontakt og nærvær til kunstnerne.

Publikum nyder typisk et glas vin, øl eller vand før og under koncerten, ligesom der er mulighed for at afslutte den uformelle aften med hyggelig samvær med vennerne og måske sige tak for en god aften til kunstnerne.
Banner