KONCERT KALENDER
 
Kommende koncerter på Studioscenen:
Billetter til disse koncert-arrangementer købes på: https://www.billetexpressen.dk/venue/studio-73 
 
Fredag 11. oktober 2019 kl. 20.00
Rasmus Nøhr Duo
 
Rasmus Nøhr brød for alvor igennem i 2006 med sangen ”Sommer i Europa”. I 2018 kom hans seneste album ”Monas Butik”, som indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske. Et af numrene ”Tænker For Meget” blev det første singleudspil (handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn) - Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

I det kommende efterår spiller Rasmus Nøhr en intim og vedkommende duo tour. Her er hans faste makker Peter Kjøbsted wingmand, med sit gode humør og klingende bas-strege ved hånden.

Billetpris kr. 225 + gebyr 
 
Søndag 27. oktober 2019 kl. 20.00 - UDSOLGT
Hjalmar Akustisk Duo
 
Hjalmer har allerede en bunke af koncerter bag sig. Senest på hans forårstour, hvor Hjalmer og bandet spillede en lang række udsolgte koncerter over hele landet.

Nu skruer han ned for tempoet og op for intimiteten, når han i efteråret 2019 drager ud på en omfattende akustisk tour med guitaristen Simon Luth. I et ydmygt og intimt set-up skærer Hjalmer helt ind til benet, og inviterer sine fans ind i det rum, hvor musikken begynder – nemlig med Hjalmer, en guitar og intet andet. De ydmyge vilkår som kendetegner en akustisk koncert, har altid haft en særlig plads i hjertet for den spektakulære sanger og sangskriver, som selv fortæller:

”I meget lang tid har jeg haft lyst til at komme ud – bare mig og min guitar – og møde publikum i øjenhøjde. Jeg vil præsentere publikum for sangene i deres oprindelige og reneste form. Det er sådan sangene er blevet til, og det håber jeg også at publikum vil opleve, når de hører dem akustisk”

Den 22-årige fynbo debuterede i februar forrige år, og siden da er det gået stærkt for Hjalmer der har fået sunget sig ind i vores hjerter med hans folkelige melodier og karakteristiske stemme. 11 millioner streams på Spotify, velkendt på de danske spillesteder og festivaler, Zulu Award som ”årets nye navn” og en Gaffa-Pris for ”årets danske solist”. Der er noget at se frem til. Glæd dig!

 
Lørdag 9. november 2019 kl. 20.00
Steen Jørgensen
Billetter: Billetexpressen.dk  
  

Steen Jørgensen - ET DANSK ROCKIKON
 
Siden 1979 har Steen Jørgensen været Sort Sols frontmand og en drivende kraft i dansk musik i gennem 5 årtier. Han udgav i 2013 sit soloalbum ’Standards For Living’. Han ”låner” sin dystre røst til nogle af verdens største sangskrivere og giver dermed sine egne intense og modige tolkninger af navne som Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen, Joy Division og Kraftwerk. Pladen fik mange anmelderroser og her i 2019 tager Steen Jørgensen sangene på tur sammen med en af landets mest anerkendte og benyttede sidemen, guitarist Rune Kjeldsen.

Billetpris kr. 195 + gebyr
 
Lørdag 8. marts 2020 kl. 19.30
Southern Sound
Billetter: 
Billetexpressen.dk

Årets Tønder festival i 2015 skulle vise sig at være en ny begyndelse på et Folk/Rock band ved navn, Southern Sound. Navnet i sig selv afslører hvor deres medlemmer kommer fra, nemlig Tønder.
Southern Sound består af Torben Ilsøe Nielsen, Maria Schulz, Simon Nielsen, Preben Hultgren og Kasper Buch.
Bandet har eksisteret siden 2015, og på så kort tid har mere end 100 koncerter fundet sted!

Bandet udgav i sommeren 2017 deres debut album "This is Southern Sound”, efterfulgt af en pladekontrakt med DANA Studio i Århus hvor bandets andet studiealbum “Travel” blev produceret og udgivet i 2019. Gruppen blev blandt andet nomineret til årets musikpris på Esbjerg Rock festival, godt få uger før deres sommer tourné.

Singlen “Be in My Life” ramte lytternes hjerte hvor den blandt andet blev spillet i Globus Guld, Radio 24/7 og endte på en 1. Plads i 8 uger på samtlige af landets lokale radioer.
Bandet er senere hen blev hørt i Australien på stationen “Sweet Sunday Sounds”.

Southern Sound har spillet på mange af landets spillesteder, hvor de blandt andet har varmet op for navne som Signe Svendsen (DK), Sylvester Larsen (DK) og Anthony da Costa (USA).

Billetpris: 75 kr. + gebyr = 85 kr.

 
Tidligere på Studioscenen:
 
Nathan Kalish (15.9.2019), Kira Martini m/sextet (1.9.2019 - i samarbejde med Jazz-i-Trekanten), Almost Irish (1.6.2019), Jutlandia New Orleans Quartet (24.02.2019), Tørfisk (22.02.2019), Nikolaj & Piloterne (27.10.2018) Jens Lysdal Trio (14.9.2018), Beatrio m/Per Wium (6.9.2018), Six City Stompers (i samarbejde med Jazz-i-Trekanten 2.9.2018), Ester Brohus, Johnny Madsen, Kristian Lilholt, Tamra Rosanes, Rock Nalle, Viggo Sommer, Benny Holst trio, Peter Viskinde med band, Bourbon Street Jazzband, Bregenborg Band, Allan Olsen, Skipper Just og Frost, Billy Cross m. band - og solo, Anders Blichfeldt (solo), Sko & Torp, Jazz Five, Kansas City Stompers, Kjeld Lauritsens Hammond-Trio, Alberte, Sys Bjerre
 
Koncerterne foregår som intimkoncert i Studioscenens stemningsfulde og velegnede lokaler, som giver en god og hyggelig koncertoplevelse med tæt kontakt og nærvær til kunstnerne.

Publikum nyder typisk et glas vin, øl eller vand før og under koncerten, ligesom der er mulighed for at afslutte den uformelle aften med hyggelig samvær med vennerne og måske sige tak for en god aften til kunstnerne.
Banner