Kommende aktiviteter på Studioscenen:


 
 
Mandag 22. oktober kl. 19.00: "Sang, snak og søde sager"
- Månedens (fælles)sangaften: Tema Benny Andersen
 
Lørdag 27. oktober kl. 20.00:
Koncert: Nikolaj & Piloterne (duo)
Billetter: https://www.billetexpressen.dk/program/nikolaj-og-piloterne-duo-intim-koncert-3166
 
Tirsdag 6. november kl. 19.00: "Sang, snak og søde sager"
- Månedens (fælles)sangaften: Tema Evergreens
 
Lørdag 24. november kl. 14.00:
Lørdag 1. december kl. 14.00
Søndag 2. december kl. 14.00 
Juleforestilling: Juleknas og Juleknus i den gamle købmandsgård
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Velkommen til Studio 73 

Teatret Studio 73 startede - pudsigt nok - i 1973, da en gruppe teatertosser i Vejen satte sig sammen for at danne en teaterforening, og denne har siden da vist sin levedygtighed i form af en mængde forestillinger, til glæde for mange i Vejen kommune.

I mange år var foreningen hjemløs, men har siden 1990 haft tilholdssted i den nedlagte byskole på Baungårdsvej, som foreningens medlemmer med tiden har ombygget til teater-egnede lokaler, nogle af de bedste i det sydjydske.

Studio 73 er i dag en vifte af aktiviteter, som spænder fra teaterhåndværk til kunstneriske udfoldelser - med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, bigband, dukketeater, underholdning, skuespil for børn, unge og voksne, samt ikke mindst koncerter med kendte musikere - med andre ord et "kulturhus" i beskedent regi.

Et utal af mennesker har siden begyndelsen været igennem foreningens på den ene eller anden måde, enten som publikummer eller som aktør. Flere har i foreningen trådt barneskoene til en karriere indenfor teaterverdenen.
 
Voksenforestillinger
Børneforestillinger
</body></html>
Banner