Kommende aktiviteter + koncerter på Studioscenen:
 

Vi synger julen ind:

Jule-musik hygge-eftermiddag" - Lørdag 14. december kl. 14.00
Så vender vi tilbage med den populære “Julekoncert” i de hyggelige rammer på Studioscenen. Musikken leveres af nogle af Vejens dygtige musikere og sangere, hvoraf alle har, eller har haft sin gang på Studio 73 og føler sig godt hjemme på scenen.
 
 
 
Victor Svold "90 minutes of Christmas" - Fredag 20. december kl. 20.00
Vi glæder os over at kunne præsentere en tidligere lokal musiker, der trådte sine første sceneskridt på vores teater. Victor Svold besøger Vejen med sin kvartet og spiller juleklassikere til den helt store guldmedalje!
 
 
 
Næste "Sang, snak og søde sager" - Onsdag 15. januar 2020 kl. 19.00
 
 
------
 
Tilmeldingsformular: 
Hvis du var forhindret i at deltage i vores informationsaften, tirsdag 13. august, men gerne vil være med i en eller flere af vores
aktiviteter, så kan du udfylde formularen (brug linket), så kontakter vi dig efterfølgende. Studio 73 Tilmeldingsformular
 
------
 
Efterårets koncerter:
14. december: Julekoncert m. Lokalt band og solister
20. december: Julekoncert m. Victor Svold
 
Køb din billet her: Billetexpressen
 
----
 
Generalforsamling 2019

Mandag aften, 27. maj blev årets generalforsamling afholdt på Studioscenen. Ca. 30 medlemmer var mødt op.

Læs referat og beretning via links på denne side: Bestyrelsen
 
 
Velkommen til Studio 73 

Teatret Studio 73 startede - pudsigt nok - i 1973, da en gruppe teatertosser i Vejen satte sig sammen for at danne en teaterforening, og denne har siden da vist sin levedygtighed i form af en mængde forestillinger, til glæde for mange i Vejen kommune.

I mange år var foreningen hjemløs, men har siden 1990 haft tilholdssted i den nedlagte byskole på Baungårdsvej, som foreningens medlemmer med tiden har ombygget til teater-egnede lokaler, nogle af de bedste i det sydjydske.

Studio 73 er i dag en vifte af aktiviteter, som spænder fra teaterhåndværk til kunstneriske udfoldelser - med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, bigband, dukketeater, underholdning, skuespil for børn, unge og voksne, samt ikke mindst koncerter med kendte musikere - med andre ord et "kulturhus" i beskedent regi.

Et utal af mennesker har siden begyndelsen været igennem foreningens på den ene eller anden måde, enten som publikummer eller som aktør. Flere har i foreningen trådt barneskoene til en karriere indenfor teaterverdenen.
 
Voksenforestillinger
Børneforestillinger
</body></html>
Banner