Kommende aktiviteter + koncerter på Studioscenen:
   
"Rabalderstræde" - Billetsalget er i fuld gang!
 
Bestil din plads her: www.billetexpressen.dk
 
 
 
Tirsdag 7. maj kl. 19.00:
Månedens (fælles)sangaften - "Sang, snak og søde sager"
Tema:
 
 

 
 

Generalforsamling 2019

Der indkaldes hermed til årets generalforsamling, som finder sted mandag den 27. maj 2019 kl. 19.00 på Studioscenen. Dagsorden jf. vedtægterne.

Jf. samme vedtægter skal Kandidatur til bestyrelsen meddeles Bestyrelsen senest 4 uger før generalforsamlingen, så kandidaturer kan offentliggøres sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

Dvs., at bestyrelsen skal have indstillinger i hænde senest mandag den 29. april 2019. Kandidatur - og stemmeret ved generalforsamlingen - KRÆVER, naturligvis, rettidigt betalt kontingent.

 
 
 
 
Velkommen til Studio 73 

Teatret Studio 73 startede - pudsigt nok - i 1973, da en gruppe teatertosser i Vejen satte sig sammen for at danne en teaterforening, og denne har siden da vist sin levedygtighed i form af en mængde forestillinger, til glæde for mange i Vejen kommune.

I mange år var foreningen hjemløs, men har siden 1990 haft tilholdssted i den nedlagte byskole på Baungårdsvej, som foreningens medlemmer med tiden har ombygget til teater-egnede lokaler, nogle af de bedste i det sydjydske.

Studio 73 er i dag en vifte af aktiviteter, som spænder fra teaterhåndværk til kunstneriske udfoldelser - med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, bigband, dukketeater, underholdning, skuespil for børn, unge og voksne, samt ikke mindst koncerter med kendte musikere - med andre ord et "kulturhus" i beskedent regi.

Et utal af mennesker har siden begyndelsen været igennem foreningens på den ene eller anden måde, enten som publikummer eller som aktør. Flere har i foreningen trådt barneskoene til en karriere indenfor teaterverdenen.
 
Voksenforestillinger
Børneforestillinger
</body></html>
Banner