STUDIO 73 vinder Vejen Kommunes Kulturpris 2019!!
 
1000, 1000 tak. Vi er stolte og beærede! Vi ønsker alle en god sommer
- og hold øje med vores aktiviteter i efteråret (se nedenfor).
 
 
 
Kommende aktiviteter + koncerter på Studioscenen:
   

Tirsdag 13. august 2019, kl. 19.00:
Informationsaften
Kom og hør om den kommende sæsons aktiviteter på Studioscenen
 
 
------
 
Efterårets koncerter:
1. september Frokost-jazz med Kira Martini Sextet
11. oktober:   Rasmus Nøhr Duo
27. oktober:   Hjalmer Duo (UDSOLGT)
9. november: Steen Jørgensen
 
Køb din billet her: Billetexpressen
 
----
 
Generalforsamling 2019

Mandag aften, 27. maj blev årets generalforsamling afholdt på Studioscenen. Ca. 30 medlemmer var mødt op. Aftenens valg blev som følger:

Bestyrelsen: Jan Boysen, Berit Træup og Helle Engelbret blev genvlag til en ny 2 -årig periode. Da Peter Simoni ikke genopstillede blev Marianne Holst nyvalgt til bestyrelsen. Udover de nævnte består bestyrelsen af Lene Bendrup, Hans Ole Berthelsen og Christoffer Kristensen
Suppleanter til Bestyrelsen: Janus Lynggaard (genvalg) og Uffe Nørgaard (nyvalg).
Revisor + suppleant: Hhv. Henning Hansen og Niels Christensen blev genvalgt.
 
Læs referat og beretning via links på denne side: Bestyrelsen
 
 
Velkommen til Studio 73 

Teatret Studio 73 startede - pudsigt nok - i 1973, da en gruppe teatertosser i Vejen satte sig sammen for at danne en teaterforening, og denne har siden da vist sin levedygtighed i form af en mængde forestillinger, til glæde for mange i Vejen kommune.

I mange år var foreningen hjemløs, men har siden 1990 haft tilholdssted i den nedlagte byskole på Baungårdsvej, som foreningens medlemmer med tiden har ombygget til teater-egnede lokaler, nogle af de bedste i det sydjydske.

Studio 73 er i dag en vifte af aktiviteter, som spænder fra teaterhåndværk til kunstneriske udfoldelser - med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, bigband, dukketeater, underholdning, skuespil for børn, unge og voksne, samt ikke mindst koncerter med kendte musikere - med andre ord et "kulturhus" i beskedent regi.

Et utal af mennesker har siden begyndelsen været igennem foreningens på den ene eller anden måde, enten som publikummer eller som aktør. Flere har i foreningen trådt barneskoene til en karriere indenfor teaterverdenen.
 
Voksenforestillinger
Børneforestillinger
</body></html>
Banner