Kommende aktiviteter + koncerter på Studioscenen:
   

Mandag 27. maj kl. 19.00:
Generalforsamling

Der indkaldes hermed til årets generalforsamling, som finder sted mandag den 27. maj 2019 kl. 19.00 på Studioscenen. Dagsorden jf. vedtægterne:

Lørdag 1. juni 2019 kl. 20.00:
ALMOST IRISH
Køb din billet her: Billetexpressen
 
 
 
Tirsdag 13. august kl. 19.00:
Informationsaften
Vi fortæller om aktiviteter og forestillinger etc. i den kommende 2019/2020 sæson
 
 
Velkommen til Studio 73 

Teatret Studio 73 startede - pudsigt nok - i 1973, da en gruppe teatertosser i Vejen satte sig sammen for at danne en teaterforening, og denne har siden da vist sin levedygtighed i form af en mængde forestillinger, til glæde for mange i Vejen kommune.

I mange år var foreningen hjemløs, men har siden 1990 haft tilholdssted i den nedlagte byskole på Baungårdsvej, som foreningens medlemmer med tiden har ombygget til teater-egnede lokaler, nogle af de bedste i det sydjydske.

Studio 73 er i dag en vifte af aktiviteter, som spænder fra teaterhåndværk til kunstneriske udfoldelser - med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, bigband, dukketeater, underholdning, skuespil for børn, unge og voksne, samt ikke mindst koncerter med kendte musikere - med andre ord et "kulturhus" i beskedent regi.

Et utal af mennesker har siden begyndelsen været igennem foreningens på den ene eller anden måde, enten som publikummer eller som aktør. Flere har i foreningen trådt barneskoene til en karriere indenfor teaterverdenen.
 
Voksenforestillinger
Børneforestillinger
</body></html>
Banner