Ungdoms-musical 2018 på Studioscenen

Vejen Musikskole, Vejen Ungdomsskole og Studion 73 havde dette forår et samarbejde omkring et teaterprojekt for unge (13-25 År)
 
Årets forestilling hed "Talkin about a revolution". En musical med ideer og involvering af de medvirkende. Musikken er lige fra Tracy Chapman og Michael Jackson til Rasmus Sebach, Lorde og Thomas Helmig. Alt udvalgt af de unge mennesker, som medvirkede.
 
Forestillingen tager sit afsæt i en mørk fremtid, hvor diktatoren Taron styrer landet med hård hånd. En flok unge mennesker vælger dog at tage kampen op - de flygter og gemmer sig i en hule i skoven. Vi følger de unge i hulen og deres indbyrdes glæder og konflikter, ligesom vi også følger Tarons storhed og (måske fald)?
 
Forestillingen blev spillet: fredag den 20.4 og lørdag den 21.4 - begge dage kl 19.30 
 
Godt 20 unge mennesker inkl. band - godt hjulpet af en lang række frivillige mennesker og instruktør Majbritt Skovbjerg - havde lagt kræfter og tid i at udtænke og forme dette stykke, så det kunne vises for publikum. en god læreproces om skuespil, musik, sang og koreografi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afholdt:
Kvindernes hævn
 
Teater Malstrøm har i samarbejde med Trekantområdets Festuge 2016 skabt "Kvindernes Hævn" 
 
Teater Malstrøm byder velkommen til "Kvinddernes Hævn". En showcase præsenteret af talentmassen i trekantområdet, som skabes sammen med professionelle kunstnere fra Teater Malstrøm.
 
En aften med alt hvad teater-og showhjertet begærer. Et festfyrværkeri af sang, dans og teater pakket ind i et farverigt og musikalsk univers. "Kvindernes Hævn" bliver overrumblende, poetisk, forførende, grotesk og underholdende.
  
 
Baggrund for Talentfabrikken:
 
Målet er af få skabt et teaternetværk imellem de syv kommuner i trekantområdet. Praktisk leverer hver by nogle kunstneriske talenter inden for teater, sang eller dans, og igennem nogle workshops, hvor aspiranterne præsenterer deres talenter for instruktør Michael Hansen og kapelmester Theis Reinvang, bliver forestillingen "Kvindernes Hævn" skabt. Inspireret af talentmassen vil Michael Hansen forme et hæsblæsende show, hvor hver enkelt bliver præsenteret på scenen både individuelt og i samspil med de andre talenter. Meningen er, at hver enkelt deltager "skal lyse op i showet" og samtidig vise, at de samlet kan fungere som ensemble i både teater, performance og show-regi.
 
"Kvindernes hævn" tager på turne til alle syv kommuner under festugen 2016, og vil på den måde synliggøre hvad trekantområdets talentmasse kan byde på i samlet flok.
 
Som en bonus håber vi på, at projektet vil skabe et samlet netværk i trekantområdet, hvor både skuespillere, dansere, sangere, musikere, teaterteknikkere, kostumiere, scenografer, teatre osv. kan gøre brug af hinandens erfaringer og fremtidig benytte sig af disse muligheder.
 
 
 
Her en lille forsmag på stykket: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Afholdt:
 Ungdomsforestilling 2016
 Blackbird - en forestilling med sange og melodier af The Beatles
 
 

Studio 73 har hvert andet år et samarbejde med Vejen Musikskole og Vejen Kommunale Ungdomsskole. Og 2016 er ingen undtagelse.

Konceptet denne gang er noget anderledes end tidligere. Der er ikke et færdigt manuskript fra start - kun en overordnet ramme og et udvalg
af sange fra Beatles sangbogen.
Historien er lavet med stor involvering af de medvirkende, som dermed fra begyndelsen har været med til at forme karaktererne i stykket.
Den udfordring har de medvirkende taget til sig og engageret sig i at skabe deres egen dramaversion, hvor Lennons, McCartneys, Harrisons
og Starr´s sange og musik ledsager handlingen.
 
Handlingen foregår i en typisk engelsk by i 60érne - et nyt hippie-kollektiv udfordrer de gængse normer, andre hutler sig igennem, mens
andre igen gemmer på deres hemmeligheder. Og med Beatles-melodierne er der både genkendelse og indbyggede overraskelser.
 
Forestillingens forløb: Opstart november 2015. Premiere: 1. april 2016. 
 
Billetter købes her:  http:/www.billetexpressen.dk/program/blackbird-2605
 
Øvedage: mandag/onsdag. Øvested: Studioscenen, Baungårdsvej 2a, Vejen
 
Spilledage/tidspunkter: 1.-2. april kl 19.30 / 7.- 9. april kl. 19.30
 
Instruktion: Majbritt Skovbjerg
 
Musikalsk ledelse: Hans Ole Bertelsen 
 
 

  

 
Banner