Informationsaften 2024-2025

Christoffer august 6, 2024 0
Informationsaften Studio 73
Onsdag d. 21. august kl. 19.00 indbyder Studio 73 til en informationsaften omkring den kommende sæson. Her vil der være lejlighed til at høre om de forskellige forestillinger og aktiviteter samt om, hvordan man som frivillig kan deltage i arbejdet i Studio 73.
Sigurd fortæller om Vejen
Deltagelse i fejring af Vejen Kunstmuseums 100 års jubilæum d. 29 og 30. oktober. Det foregår i Troldesalen i Vejen, hvor Sigurd Barrett i anledningen har skrevet en historisk fortælling om Vejen i ord og musik. Studio 73 deltager som en del af Sigurd Barretts fortælling på scenen, og forestillingen vil blive vist for alle 1 – 6 klasser i hele Vejen Kommune + en aftenforestilling tirsdag d. 29. oktober.
Juleforestilling:
“Pippi Langstrømpe fejrer jul” premiere d. 29. november 2024
Børneforestilling
v. Hanne Berthelsen og Susanne Hauberg. Aldersgruppe 4 – 8 klasse. Der er premiere d. 25. januar 2025
Forårsmusical:
“En nat med John Mogensen”. En klassiker på Studioscenen, som man aldrig bliver træt af at se eller høre. Premiere 4. april 2025
Sang, snak og søde sager
Studio 73 vil også i den nye sæson tilbyde de meget populære syng-med- én gang om måneden. Første gang er d. 26. august kl. 19.00 v. syngepigerne.
Studiokoret
Koret mødes hver tirsdag kl. 19.00 på studioscenen, hvor sang og hygge er i højsædet. Koret er v. Preben Ravn og Henning Hansen.
Herudover er der koncerter d. 5. oktober v. Kasper Buch og d. 25. oktober v. Jens Unmark. Det siger sig selv, at med det aktivitetsniveau bliver der hårdt brug for frivillige kræfter – og ikke kun skuespillere. De ansvarlige for de forskellige opgave-områder fortæller om, hvordan man kan hjælpe til ”bag kulissen”, hvad enten det er i køkkenet/baren, kostumeafdelingen, scenografien eller hos teknikkerne (lys og lyd).
 

Har du ikke mulighed for at dukke op? – Bare rolig, du kan bruge vores Online Tilmeldingsblanket.

Link: https://forms.gle/2oLUcX9GaCLoaxAUA

Category: 

Leave a Comment