Studio 73 støtter Stafet for Livet!

Christoffer august 30, 2024 0

Studio 73 støtter Stafet for Livet!

Vi er stolte over igen i år at bakke op om Stafet for Livet! Som altid har Studio 73 været en del af underholdningen, og 2024 er ingen undtagelse. Vores Studio-kor åbner morgendagens underholdningsprogram fra kl. 11:00-11:30, og der er masser af god musik og stemning resten af dagen.

Nuværende og tidligere medlemmer bidrager også med deres optrædener, og du kan glæde dig til:

  • Marie & Casper: Kl. 12:30-13:00
  • Few Pints: Kl. 16:15-16:45
  • The Midnight Special: Kl. 17:45-18:30
  • Marie Zabel: Kl. 20:15-20:45

Kom og vær med til at støtte en god sag!

#Sammenforlivudenkræft

Om Stafet for livet

Stafet for Livet er et lokalt arrangement for alle, der vil være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er en holdstafet, hvor alle kan deltage i eget tempo – og så er det en dag med sjove aktiviteter, fællesskab, underholdning og oplysning.

Stafet For Livet i Vejen starter kl. 10.00. Fighterne er stafettens æresgæster. De er tidligere og nuværende kræftramte og de går den første runde på banen i deres gule T-shirts anført af Vejen Garden og efterfulgt af pårørende og holddeltagerne.

 

Vær med til at fejre livet

Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det! Vi håber at se dig på Vejen Atletikstadion, så du får muligheden for at opleve stemningen, næstekærligheden, nærværet og følelserne på egen krop.

Category: 

Leave a Comment